کتابخانه حقوق بشر



















جمعه 27 اردیبهشت 1387

بازداشت فرشاد دوستی پور، دانشجوی فعال کُرد، خبرگزاری ديده بان حقوق بشر کردستان


فرشاد دوستی پور

ايوان غرب: نيرويهای لباس شخصی "ايوان غرب" روز گذشته "فرشاد دوستی پور" دانشجوی فعال کُرد را دستگير کردند و به مکان نامعلومی بردند.او حوادث انتخاباتی شهر "ايوان غرب" را- که چندين تن در آن کشته و زخمی شدند- فعالانه پوشش خبری داد.

روز گذشته نيروهای لباس شخصی در ايوان غرب "فرشاد دوستی پور" فعال دانشجويی کُرد را در يکی از خيابانهای اين شهر دستگير و به مکان نامعلومی منتقل کرده اند.هنوز مشخص نيست که بازداشت وی توسط کدام نهاد صورت گرفته اما اين احتمال وجود دارد که يک نهاد نظامی- امنيتی اين دانشجوی فعال کُرد را بازداشت کرده باشد.به گفته خانواده اش، او در حين بازداشت، بيمار بوده و بدنش شديدا عفونت کرده و برای همين ديروز،قصد بستری شدن در بيمارستان را داشته است."فرشاد دوسی پور" يکی از افرادی بود که در جريان حوادث انتخاباتی "ايوان غرب" به اطلاع رسانی و پوشش اتفاقات و حوادت اين شهر پرداخت و جزئيات آن را در اختيار نشريات داخلی و سازمانهای مدافع حقوق بشر قرار داد و نيز، با بسياری از خبرگزاريها در اين ارتباط مصاحبه کرد. احتمال آن می رود که بازداشت اين فعال دانشجويی مرتبط باشد با خبررسانی حوادث "ايوان غرب".


تبليغات خبرنامه گويا

advertisement@gooya.com 

پيش از اين "فرشاد دوستی پور" در جريان سخنرانی در تريبون آزاد دانشجويی در دانشگاه تهران – به مناسبت روز دانشجو" بازداشت شده بود و بيش از ۵۵ روز در بند مانده بود و پس از اين مدت،با وثيقه ۵۰ ميليونی از زندان اوين آزاد شده بود.خانواده "فرشاد دوستی پور" شديدا نگران حال وی هستند و هيچ اطلاعی از مکان نگهداری فرزندشان ندارند.

دنبالک:

فهرست زير سايت هايي هستند که به 'بازداشت فرشاد دوستی پور، دانشجوی فعال کُرد، خبرگزاری ديده بان حقوق بشر کردستان' لينک داده اند.
Copyright: gooya.com 2008