سرلشکر جعفری، فرمانده سپاه: بسيج و سپاه مامور مقابله با تهديداتی از جنس تغيير محتوای نظام هستند، ايرنا
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تأکيد کرد: امروز کسی جرات نمی کند به طور مستقيم به مقابله با جمهوری اسلامی بپردازد بلکه آنها به دنبال تغيير نرم محتوای نظام اسلامی هستند و سپاه و بسيج بر اساس وظيفه ذاتی خود مامور مقابله با اين تهديدات هستند.
به گزارش عصر روز چهارشنبه ايرنا و به نقل از روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سردار سرلشکر "محمد علی جعفری" بعد از ظهر امروز در مراسم توديع و معارفه تنی چند از فرماندهان و مسئولان جديد اين نيرو گفت: مبنای تحولات در سپاه دگرگونی هايی است که در عرصه تهديدات به وجود آمده است به طوری که ماهيت تهديدات کاملا با تهديدات اوايل انقلاب که عمدتا از جنس تهديدات سخت بود تفاوت کرده و ما بايد با قالب شکنی خود را برای مقابله با تهديدات دهه چهارم انقلاب آماده کنيم.
وی هدف از ارتقای سازمان بسيج و سپاه را انجام بهتر رسالت سازمانی اين نهاد مبنی بر حفاظت از انقلاب و دستاوردهای آن خواند و گفت: اين هدفی بسيار ارزشمند و سخت است و ما متعهد شده ايم اين تحول و ارتقای سطح کيفی را که عمدتا با رويکرد اعتقادی و معنوی صورت می پذيرد در حداقل زمان ممکن انجام دهيم.
سردار جعفری افزود: انباشتی از ضرورت ها و دلايل تغيير و تحول در سپاه همسو با روند پيشرفت انقلاب اين ضرورت را ايجاب می کند که امروز همه توان سپاه برای ايجاد تعالی سطح کيفی در اين نهاد به کار گرفته شده است.
وی افزود: آنچه در طول دو سال گذشته انجام شد و اصلاحاتی که صورت گرفت در حقيقت بسترسازی برای تحقق تحولات بود و اصلاحات ساختاری که صورت گرفت همراه با ايجاد گفتمان تحولی و پيگيری انتظارات مقام معظم رهبری از مواردی بود که برای ايجاد آمادگی و حرکت به سمت تحول و تعالی در نظر گرفته شد و هنوز راهی سخت و طولانی در پيش داريم.
فرمانده کل سپاه ادامه داد: انتظارات تحولی در سپاه بايد براساس ضرورت های حال حاضر انقلاب پيش برود. بر همين اساس بايد تمام تمرکزمان را بر ارتقای سطح کيفی سپاه و بسيج معطوف کنيم که اين کار، کاری طاقت فرسا و مشکل است.
سرلشکر جعفری تصريح کرد: اين راه هدف مشخصی دارد و آن رساندن سطح کيفی سپاه به وضعيتی مطلوب برای آمادگی همه جانبه دفاع از انقلاب اسلامی و دستاوردهای ارزشمند آن است و اين همان رسالت خطير سپاه در پاسداری از انقلاب و دستاوردهای آن است.
وی انقلاب اسلامی ايران را دستاورد بی نظير تفکر شيعه و حاصل مجاهدت های ارزشمند فقها و علمای اسلام خواند و تاکيد کرد: امروز يک حکومت اسلامی بر اساس فقه شيعه تشکيل شده است و اين پديده در طول تاريخ ايران بی نظير است و به فرموده امام راحل اين آرزويی است که تمام انبياء داشتند و امروز نيز شاهديم که بحمدالله تحقق کامل اين نظام در حال وقوع است پس وقتی اين حقيقت را که نظام اسلامی نظامی زنده و پويا است قبول کنيم بايد بپذيريم که سپاه نيز به عنوان حافظ اين انقلاب ناگزير است نهادی پويا، پيشرونده و روبه جلو باشد.
فرمانده کل سپاه در ادامه با اشاره به اينکه مقام معظم رهبری انقلاب را موجودی زنده و پيش رونده توصيف می کنند و برعکس تمام انقلاب ها که با گذشت زمان کهنه می شود اين انقلاب روز به روز پويا تر و زنده تر خواهد شد افزود: سپاه نيز بايد به طبع انقلاب روزبه روز از طراوت و پويايی بيشتری برخوردار شود.
عضو شورای عالی امنيت ملی با طرح اين سئوال که آيا توانسته ايم در قبال حوادث اخير آنگونه که شايسته انقلاب است عمل کنيم يا خير؟ اين حوادث را برای پيشرفت انقلاب اسلامی امری اجتناب ناپذير خواند و تاکيد کرد: بحمدالله سپاه از اين آزمون نيز سربلند بيرون آمد اما بايد آمادگی خود را روزبه روز افزايش دهيم.
وی در مقايسه حوادث اخير با حوادث فتنه های صدر اسلام يادآور شد: انقلاب اسلامی در حقيقت احيای مجدد اسلام است و از همين رو حوادثی که اتفاق افتاد را بايد با توجه و دقت در فتنه های صدر اسلام ارزيابی کرد.
سرلشکر جعفری افزود: در آن زمان بعد از ۲۵ سال که اميرالمومنين علی (ع) زمام حکومت را در دست گرفت اتفاقی که افتاد شبيه به همان فتنه ای بود که مقام معظم رهبری از آن تحت عنوان جمهوری اسلامی تقلبی ياد کردند.
وی افزود: امروز کسی جرات نمی کند علنا به مقابله با جمهوری اسلامی بپردازد بلکه آنها به دنبال تغيير محتوای نظام اسلامی هستند يعنی همان اتفاقی که در صدر اسلام افتاد و سپاه و بسيج نيز مامور مقابله با اين تهديدات هستند.
سرلشکر جعفری در ادامه در خصوص تحولات صورت گرفته در سپاه و بسيج اين تحول را توسعه ارتباط سپاه و بسيج ناميد و اظهار داشت: اعتقاد مقام معظم رهبری بر اين است که نيروی مقاومت عبارت الاخری بسيج نيست و بر همين اساس ما بنا داريم سپاه و بسيج را در سازماندهی و در تعريف ارتباط سازمانی طوری قرار دهيم که استفاده از اين ظرفيت عظيم مردمی در انجام رسالت و وظيفه ذاتی سپاه مبنی بر حفظ و حراست از انقلاب و دستاوردهای آن راحت تر و روان تر صورت بپذيرد چرا که سپاه يک نهاد مردمی و اين مردمی بودن بايد در عمل به منصه ظهور برسد و آثارش مشهود باشد.
وی افزود: تغييرات سازمانی و بخصوص تغيير و تحولات بنيادين در سازمان ها کاری بسيار دشوار است ليکن حوادث اخير به ما کمک کرد تا با جدی تر تلقی کردن تهديدات پيش روی انقلاب اسلامی آمادگی بيشتری برای مقابله کسب کنيم.
فرمانده کل سپاه با اشاره به وضعيت امنيتی کشور و تلاش دشمنان برای ايجاد شکاف در وحدت و يکپارچگی ملی گفت: کشور ما در نقطه ای آرمانی از امنيت عمومی پايدار قرار گرفته است و حوادث پس از انتخابات با هوشياری و هوشمندی ملت ايران و روشنگری های صورت گرفته از طريق اطلاع رسانی شفاف و افشای زوايای پنهان رخدادها و وقايع قبل و بعد از انتخابات توطئه های دشمنان را خنثی و عوامل آنان را در دستيابی به اهداف شيطانی ناکام گذاشت.
فرمانده کل سپاه در پايان خاطرنشان کرد: تغييرات و تحولات ساختاری مديريتی لازمه يک سازمان زنده ، فعال و روزآمد است و تغييرات و جابجايی های جاری در سطح فرماندهان و مسئولين که در يک روند طبيعی و در راستای بستر سازی برای تحقق فرامين فرمانده معظم کل قوا در حکم فرماندهی اينجانب صورت می پذيرد برای تعالی سازمانی و تقويت زمينه های اجرای ماموريت ها و برنامه های سپاه به شمار می رود و يقينا بيش از پيش منجر به ارتقای آمادگی ها و توانمندی های سپاه برای ورود به عرصه های ماموريتی خواهد شد.