حقوق بشر در ایران











چهارشنبه 19 تير 1387

رئیس انجمن پزشکان هشدار داد: شیوع بیماری ویروسی در کشور، ايران اکونوميست

رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران نسبت به شیوع یک بیماری ویروسی در کشور طی هفته های اخیر هشدار داد.

به گزارش ايران اکونوميست دکتر ایرج خسرونیا با اشاره به آغاز فصل گرما و افزایش میزان آلودگیها و مسمومیتهای غذایی در نقاط مختلف کشور به خبرنگار مهر گفت : طی دو سه هفته گذشته شاهد شیوع یک نوع بیماری ویروسی در برخی افراد بوده ایم که مجبور شده اند به مراکز درمانی مراجعه کنند.


تبليغات خبرنامه گويا

advertisement@gooya.com 

وی با اشاره به علائم این بیماری ویروسی که با اسهال، استفراغ، تب و ضعف عمومی بدن همراه است، افزود: این بیماری دو تا سه روز در بدن باقی می ماند که در برخی مواقع منجر به بستری شدن افراد بیمار نیز می شود.

خسرونیا راه ورود این بیماری به بدن را از طریق آب و مواد خوراکی و همچنین دستهای آلوده دانست و گفت : هفته گذشته بسیاری از خانواده ها با چنین بیماری مواجه شده بودند.

رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران نسبت به درگیر شدن کودکان و افراد مسن با این بیماری هشدار داد و افزود : این بیماری باعث از بین رفتن پروتئین بدن شده و در نتیجه منجر به باز داشتن افراد ازانجام کارهای روزانه می شود.

دنبالک:
http://news.gooya.com/cgi-bin/gooya/mt-tb.cgi/37590

فهرست زير سايت هايي هستند که به 'رئیس انجمن پزشکان هشدار داد: شیوع بیماری ویروسی در کشور، ايران اکونوميست' لينک داده اند.
Copyright: gooya.com 2008