"سياست دانشگاهی" بر مبنای "مشارکت انتقادی"، عبدالله مؤمنیحرکت فعالين دانشجويی به سمت ترميم رابطه با بدنه و سازماندهی تشکيلاتی از طريق توجه به مشکلات صنفی و دفاع از حقوق و آزادی های آکادميک در کنار تبديل کردن دانشگاه به فضايی برای گفتگو و "پارادايم سازی" می تواند نقشه راه را پيش روی دانشجويان قرار دهد ... [ادامه مطلب]آن ها درخت ها را هم می کشند! شکوه ميرزادگیما نيز به شکنجه و اعدام انسان ها اعتراض می کنيم اما اعدام درخت و آب و خاک را نيز دست کم نمی گيريم. ما از يک سو نابودی انسان را محکوم می کنيم و از سوی ديگر، نابودی هويت و فرهنگ و تاريخ او را؛ و معتقديم که، در اين ميان، تنها موجودات بی نصيب از درک اهميت فرهنگ و تاريخ و پديده های طبيعی و بشری می توانند چنين ويران کنند و بکشند و بسوزانند ... [ادامه مطلب]
بخوانید!
25 آبان » سرآمدن عصر نئوليبراليسم، تحليل هيات سياسی ـ اجرائی سازمان فدائيان خلق ايران (اکثريت) از بحران جهانی مالی
25 آبان » علی احمدی: آموزش و پرورش كشور مبتني بر اسلام نيست، آنها كه ديكته ميكنند چه كسي وارد آموزش و پرورش شود، ميخواهند آنرا منهدم كنند!، ايسنا 25 آبان » اوباما سپردن پستی کلیدی به کلینتون را 'بررسی می کند'، بی بی سی 25 آبان » تئوری توطئه، عطاالله مهاجرانی، ایسرائیل امانوئل و حسین اوباما، بابک فرزان 24 آبان » بنیصدر: اوباما با احمدینژاد به جایی نمیرسد، رادیو زمانه
پرخواننده ترین ها
» دلیل کینه جویی های رهبری نسبت به خاتمی چیست؟
» 'دارندگان گرین کارت هم مشمول ممنوعیت سفر به آمریکا میشوند' » فرهادی بزودی تصمیماش را برای حضور در مراسم اسکار اعلام میکند » گیتار و آواز گلشیفته فراهانی همراه با رقص بهروز وثوقی » چگونگی انفجار ساختمان پلاسکو را بهتر بشناسیم » گزارشهایی از "دیپورت" مسافران ایرانی در فرودگاههای آمریکا پس از دستور ترامپ » مشاور رفسنجانی: عکس هاشمی را دستکاری کردهاند » تصویری: مانکن های پلاسکو! » تصویری: سرمای 35 درجه زیر صفر در مسکو! علی احمدی: آموزش و پرورش كشور مبتني بر اسلام نيست، آنها كه ديكته ميكنند چه كسي وارد آموزش و پرورش شود، ميخواهند آنرا منهدم كنند!، ايسناوزير آموزش و پرورش با اذعان به اينكه آموزش و پرورش ايران مبتني بر آموزههاي وحياني، نياز ملي و دين اسلام نيست و در راستاي پاسخگويي به نيازهاي حال حاضر كشور طراحي نشده است، اظهار كرد: فيل مولانا هنوز در تاريكي است و هركس به نوعي به آن مينگرد و كساني كه ديكته ميكنند چه كسي وارد آموزش و پرورش شود، ناخواسته انهدام آموزش و پرورش را نشانه رفتهاند. به گزارش سرويس اجتماعي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) ـ منطقه مازندران، عليرضا علياحمدي در نشست مشترك با معاونان سازمان و مديران آموزش شهرستانهاي مازندران، با بيان اين كه آموزش و پرورش دستاوردهاي بسيار خوبي براي نظام جمهوري اسلامي داشته است، افزود: بسياري از اين دستاوردها تا جايي پراهميت بوده كه بقاي جمهوري اسلامي و حفظ تماميت ارضي را به دنبال داشته است.
وي با بيان اينكه آموزش و پرورش نهاديست كه بسياري از ارگانها و سازمانها از خدمات آن بهرهمند ميشوند، بيآنكه منتي بر آنها گذاشته و مطالبهاي از آنها درخواست شود، به اين مطلب كه آموزش و پرورش در ايران با نقص و نارسايي مواجه است، نيز اشاره و اظهار كرد: اگر نتوانيم اين نواقص و نارساييها را حس كنيم و به مرور، آنها را از آموزش و پرورش بزدائيم، خوبيهاي آموزش و پرورش، كمرنگ و وبال كشور خواهد شد.
علياحمدي همچنين با بيان اين كه آموزش و پرورش از بسياري حوزهها كه بايد در آن نقش فعال داشته باشد غافل شده است، عنوان كرد: آموزش و پرورش نياز به پژوهش، خلاقيت، نوآوري، كارآفريني، اراده، بصيرت، تعقل و شكوفايي همهجانبه به وديعت نهاده شده در وجود يكايك فرزندان اين ملت دارد. وي در ادامه با طرح اين سوال كه چند نفر را در آموزش و پرورش ميشناسيد كه ازعهده فعاليتهايي چون كارآفريني، تفكر، حل مساله و آمادهكردن افراد براي زندگي سعادتمندانه برآيند؟، افزود: در آموزش و پرورش، جامعنگري و نگرش عميق به مساله تعليم و تربيت، محدود و به نيروي خلاق و نوآور از بين ممتازان و دانشآموختگان حوزه و دانشگاه نيازمند است. وزير آموزش و پرورش با يادآوري اين كه امروز تحولات بزرگي در دنيا به وقوع پيوسته كه خود را براي پاسخگويي به آنها آماده نكردهايم، اين با طرح اين پرسش كه چقدر تخصص داريم تا دنيا را اداره كنيم، بيان كرد: در چشم انداز ايران 1404، جايگاه اول اقتصادي و فرهنگي را براي خود در نظر گرفتهايم كه آموزش و پرورش ما بايد آمادگي پذيرش آن را داشته باشد.
وي با تصريح اين مطلب كه آموزش و پرورش ايران بايد سراسر متحول شود، گفت: امروز با چالش جدي در صحنه تعليم و تربيت مواجه هستيم و اگر روزي معلم اصليترين مرجع نظام تعليم و تربيت بود، امروز ماهواره، اينترنت، بلوتوث و رسانههاي گروهي به شدت در هويت آفريني فرزندان ايران سهيم هستند. وي اذعان كرد: دنيا براي ما صبر نخواهد كرد و جوانان و نوجوانان ما را منتظر نخواهد گذاشت تا آموزش و پرورش براي آنها تعيين تكليف كند.
علياحمدي با اشاره به اين مطلب كه امروز چشمانداز روشن، تهييجكننده و جهتدهنده در نهادهاي تعليم و تربيت در راستاي چشمانداز 1404 يك نياز تام به شمار ميآيد، گفت: امروز هيچ مكانيزمي براي همراستايي مراكزي چون دانشگاه، مسجد و رسانه ملي با آموزش و پرورش طراحي نشده است. وي خاطرنشان كرد: آموزش و پرورش 12 سال از بهترين اوقات فرزندان ما را در اختيار دارد و اين در حالي است كه معلم و خانواده نقش تامي در اين فرايند ندارند.
وزير آموزش و پرورش افزود: تحول در آموزش و پرورش و طي مراحلي چون تدوين برنامه درس ملي و كتب آموزشي و رسانهاي تعليم وتربيت نيازمند چندين سال كار است و حداقل زمان لازم براي تربيت معلم، مشاور و مدير در صورت آماده بودن تمام امكانات نرمافزاري همان 17 سال باقي مانده تا افق 1404 است. وي با اشاره به اين كه همه نيتها خير است، بر اين مطلب كه روزمرگي و نارساييهاي مالي يقه آموزش و پرورش را گرفته است، تاكيد كرد و گفت:عدم توازن امروز آموزش و پرورش به خاطر تصميمات ناقص گرفتهشده در گذشته و اضطرارها و فشارهايي است كه در گذشته به اين نهاد وارد شده است. علياحمدي با تصريح اين مطلب كه بسيار از مسائل در حال رخدادن در زير پوست آموزش و پرورش، نزد مسوولان اصلي كشور نامكشوف است، افزود: در اين خصوص فقط گزارش رسمي ارائه شده و لذا خوبيها و محدوديتها آن طور كه وجود دارد، گزارش نشده است. Copyright: gooya.com 2016
|