تهران - خبرگزاري جمهوري اسلامي - ۸۴/۰۲/۰۵
داخلي . سياسي . انتخابات ۸۴
"اكبر هاشمي رفسنجاني" رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام روز دوشنبه گفت:
فكر ميكنم بايد اين داروي تلخ (نامزدي انتخابات رياست جمهوري) را مصرف كنم و اتفاقي كه مايل نبودم، بيافتد، ظاهرا در حال وقوع است.
به گزارش روابط عمومي مجمع تشخيص مصلحت نظام ، وي اين سخنان را در واكنش به تقاضاي جمعي از محققان و توليدكنندگان بخش كشاورزي ودامپروري و متخصصين بيوتكنولوژي كشور براي حضور در انتخابات رياست جمهوري بيان كرد.
رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام گفت: مساله رياست جمهوري از اشتغالات كنوني ذهنم است و با اينكه تمايل دارم شخص ديگري اين مسووليت را به عهده گيرد، ولي فكر ميكنم بايد اين داروي تلخ را مصرف كنم.
"هاشمي رفسنجاني" افزود: نيروهاي خوب و توانا براي اداره كشور زياد هستند ولي احزاب قوي براي معرفي آنها وجود ندارد و مردم نيز تا شناخت روي كسي پيدا نكنند به وي براي راي دادن اعتماد نخواهند كرد.
وي گفت: به همين دليل اگر وضع به اين صورت پيش رود كه رييس جمهوري با راي كم و تجربه اندك بخواهد مديريت را قبول كند، پسنديده نيست.
رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام افزود: تا قدرت براي كار داشته باشم، براي سربلندي كشور، انقلاب و مردم آن از هيچ كاري دريغ نخواهم كرد.
"هاشمي رفسنجاني" در اين ديدار همچنين سياستگذاري صحيح و حمايت دولت را از بخش كشاورزي، رمز پيشرفت آن عنوان كرد و گفت: تامين نيازهاي غذايي مردم يك اصل است و نبايد در اين زمينه فقط به سود انديشيد.
وي گفت: اهميت صنعت نبايد ما را از بخش كشاورزي غافل كند و حتي با پرداخت يارانه به اين بخش همانند بسياري از كشورهاي پيشرفته، ميتوانيم سطح توليد را بالا بريم.
رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام، تجميع اراضي كشاورزي و جلوگيري از خرد شدن آن را مهم دانست و گفت: اهميت به اين موضوع ميتواند ضمن تقليل هزينه ها، سود اين بخش را افزايش دهند.
advertisement@gooya.com |
|
"هاشمي رفسنجاني" توجه به بيوتكنولوژي را يكي از راهكارهاي جبران كمبودها ذكر كرد و گفت: در چشم انداز ۲۰ساله كشور، بر دانايي محوري تاكيد شده كه موتور حركت سريع آن دانش است، بخصوصاي تي، بيوتكنولوژي، نانو و هستهاي است.
به گزارش روابط عمومي دفتر رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام، "ارجمندي" مدير كل شركتهاي تعاوني توليد كشاورزي كشور، "جهاندار" مدير عامل اتحاديههاي دامداري كشور و "قره ياضي" رييس پژوهشكده بيوتكنولوژي كشاورزي با ارائه گزارشي مشكلات و نيازهاي اين بخشها را تشريح كردند.