نامزدهاي اصولگرا آنچه را ميگويند مطابق با مصلحت خودشان است
تهران- خبرگزاري كار ايران
عضو شوراي مركزي حزب موتلفه اسلامي، گفت: كانديداها طوري رفتار كنند كه هركس رييسجمهوري شد، بتواند از مابقي كانديداها در دولت تمام مردمي استفاده كند.
اسدالله بادامچيان در گفتوگو با خبرنگار "ايلنا"، گفت: انتظار من از همه كانديداها اين است كه به اجماع و وحدت نظر برسند و در اولين گامي كه ميخواهند بردارند، همبستگي ملي را در بين خود ايجاد نمايند.
وي افزود: كانديداها فارغ از سليقههاي مختلفي كه دارند، رقابت اخلاقي همراه با ادب ايراني را رعايت و طوري رفتار كنند كه هر كس رييسجمهوري شد، از همه نيروها در يك همبستگي ملي استفاده كند تا در دوره بعد، دولت تمام مردمي داشته باشيم.
بادامچيان اظهار داشت: يكي از مباني اصولگرايي اين است كه بتوانيم دولت تمام مردمي داشته باشيم و همه بتوانيم از حالتهاي جناحبندي گوناگون بيرون بياييم و هماهنگي كامل در كشور به وجود آيد.
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا به كانديداهاي اصولگرايان براي رسيدن به اجماع، پستي در كابينه پيشنهاد شده است؟ گفت: ما كلي ميگوييم، كانديداها بايد خودشان از اين مساله استقبال كنند.
عضو شوراي مركزي حزب موتلفه اسلامي، گفت: بحث هايي كه در جناح اصولگرا وجود دارد، به معناي تفرقه و اختلاف نيست. نامزدهاي مختلف در صحنه حضور مييابند و اين فضاي آزاد خوب است. به اعتقاد من اين دوره به علت تنوع نامزدها، بهتر از دورههاي ديگر است.
وي در پاسخ به اين سوال كه بعضي از افراد معتقدند شوراي هماهنگي در انتخاب كانديداي نهايي براساس اصولگرايي عمل نكرده است، اظهار داشت: نامزدها آنچه مطابق با مصلحت خودشان است را ميگويند. اين كه شوراي هماهنگي چه كرده، بايد از اعضاي مسوول آن پرسيد، اما در شوراي هماهنگي، آزادي كامل وجود داشت و هركس افكار و نظرات خود را مطرح كرده است.
بادامچيان تصريح كرد: نامزدي ميگويد شوراي هماهنگي از ما ميخواهد در تقابل با هاشمي باشيم و نامزد ديگر معتقد است؛ شوراي هماهنگي از اول ميخواست كه هاشمي كانديداي نهايي باشد. هريك از نامزدها نظر خاص خود را ميدهند؛ ما مانع اظهارنظر افراد نميشويم و اين اظهارنظرها را اختلاف و درگيري نميدانيم.
advertisement@gooya.com |
|
وي افزود: آزادي به معناي اين است كه هركس حرف خود را بزند، هرچند اين آزادي هزينه دارد، اما هزينه اين آزادي دادن، به نفع نظام و كشور است، تا اين كه بگوييم هيچ كس حرف نزند تا هزينه ندهيم و همه ساكت باشند كه اينها هزينهاش بيشتر است.
بادامچيان ادامه داد: اين هزينه را بايد بپذيريم تا حرفها زده شود، ولي در آخر همه به همبستگي برسيم.
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا احتمال تغيير كانديداي نهايي شوراي هماهنگي وجود دارد، گفت: من سخنگوي شورا نيستم، از خود آنها بپرسيد.
قايم مقام دبيركل حزب موتلفه اسلامي بيان كرد: هر كس كه نامزد شده است، فكر ميكند مقبوليت تام دارد و هر گروهي كه كانديداي خود را معرفي ميكند، همين احتمال را ميدهد كه كانديدايش از مقبوليت بيشتري برخوردار است و سعي ميكنند درصد مقبوليت را كانديداي خود را بالا برد.
وي در خصوص احتمال معرفي هاشمي توسط شوراي هماهنگي، اظهار داشت: هاشمي رفسنجاني گفته است؛ "اگر ضرورت باشد، به صحنه ميآيم"، اگر ايشان اين احساس ضرورت را بكنند، شوراي هماهنگي و همه گروهها احساس ضرورت هاشمي را حتماً بررسي خواهند كرد و اگر ضرورت را احساس كردند، روي وي اجماع ميكنند و در غير اين صورت هر كدام نظر خود را خدمت هاشمي و ديگران خواهند گفت.