- عروجعلي محمدي: اقتدارگرايان را بايد مجبور كنيم كه به رأي مردم تمكين كنند
- بنفشه بابايي: "معين" بايد اصلاحطلب بازيگر باشد و نه تماشاگر
تهران- خبرگزاري كار ايران
در ادامه كنگره مشترك حاميان معين اعضاي گروههاي حامي و اعضاي شوراي هماهنگي ستادهاي انتخاباتي وي در سراسر كشور به بيان ديدگاه هاي اين گروهها در مورد شركت يا عدم شركت معين در انتخابات رياست جمهوري پرداختند.
به گزارش خبرنگار "ايلنا"، پس از استقرار هيأت رئيسه، متشكل از علي شكوريراد, الهه كولايي, جلال جلاليزاده, صادق نوروزي, دكتر ظفرقندي, دكتر قليزاده كنگره وارد دستور كار خود مبني بر اعلام نظر در مورد سه محور بررسي شرايط پيش آمده در مورد تأييد صلاحيت معين شركت و يا عدم شركت وي در انتخابات رياست جمهوري شد.
بر اين اساس، عروجعلي محمدي؛ رئيس ستاد انتخاباتي معين در اردبيل, با اعلام اين كه حاميان معين در استان آذربايجان شرقي خواهان شركت وي در رقابتهاي انتخاباتي هستند، گفت: نقش كساني كه اين سناريو را ريختهاند به عنوان مظهر اقتدار گرايي و رأي مردم شكني در تاريخ معاصر ما مشخص است.
وي افزود: آنها كسي را كه 22 ميليون رأي مردم را به همراه داشت، نپذيرفتند، چگونه انتظار داريم كه معين را بپذيرند.
محمدي با بيان اين كه شكست خوردگان دوم خرداد 76 نميخواهند معين در انتخابات شركت كند، تأكيد كرد: بايد آنها را مجبور كنيم كه به رأي مردم تمكين كنند.
احمد شيرزاد؛ رئيس ستاد انتخاباتي معين در اصفهان نيز با بيان اين كه در نظرسنجي كه در اصفهان صورت گرفته، حضور بدون قيد و شرط و حضور مشروط معين در انتخابات رأي غالب را كسب كرده است، گفت: بنابراين از دكتر معين ميخواهيم كه براي شركت در انتخابات ترديد نكند، چرا كه معلوم نيست ديگر بتوانيم چنين فرصتهايي را بدست آوريم.
وي افزود: امروز عدم شركت معين در انتخابات بالاترين فرصتسوزي است.
شيرزاد تجديد نظر صورت گرفته در صلاحيت معين را اصلاح اشتباه يك نهاد دانست كه حاميان معين نبايد به آن بپردازند.
اين عضو جبهه مشاركت ايران اسلامي تصريح كرد: آنچه به ما ربط دارد، اين است كه وارد انتخابات شويم و فضا را گرم كنيم كه توانستهايم با اين كار طرف مقابل را مجبور به تجديد نظر كنيم.
وي افزود: هدف جنبش اصلاحات اين است كه بتواند خواستهاش را بر قدرت تحميل كند و امروز توانسته است با تلاش اين كار را انجام دهد.
جواد امام؛ نماينده ستاد استان تهران نيز شركت در انتخابات با تدابير و مواضع مشخص را، به عنوان جمعبندي شوراي هماهنگي گروههاي حامي معين در اين استان بيان كرد.
بنفشه بابايي نماينده ستاد نسيم (نسل سوميهاي ياور معين) در اين كنگره خطاب به معين، گفت: بر اساس رسالتي آمدهايد كه قرار بود جز افكار عمومي و خواست مردم هيچ عاملي به آن اثر نداشته باشد.
وي افزود: بايد بياييد و بر تحقق انتخابات آزاد به عنوان حداقل راه رسيدن به دموكراسي اصرار ورزيد.
اين عضو ستاد نسيم با بيان اين كه چنانچه عرصه را به غير واگذار كنيد، چهار سال آينده معلوم نيست كه حتي با حكم حكومتي هم انتخابات برگزار شود، ادامه داد: اگر پرچم اصلاح طلبي را ميخواهيد بدست آوريد، بايد اصلاحطلب بازيگر باشيد و نه تماشاگر و اگر ميخواهيد اين پرچم را زمين بگذاريد، بايد بدانيد گروههاي زيادي براي رسيدن به اينجا تلاش كردهاند و شما تنها تصميم گيرنده نيستيد.
بابايي تأكيد كرد: بايد محذوفين اين انتخابات را با خود همراه كنيد و در كابينه قرار دهيد.
دكتر ظفرقندي؛ دبير كل انجمن اسلامي جامعه پزشكي با اعلام خواسته تشكل متبوعش مبني بر حضور معين در انتخابات با اتخاذ مواضع صريحتر، گفت: اگر معين در خود ميبيند كه ميتواند تعامل بدون وامداري را با عرصههاي مختلف تحجر داشته باشد كه ما معتقديم چنين است، بايد وارد عرصه شود.
وي افزود : اين سناريو تفاوت معين با ساير كانديداها را براي مردم آشكار كرد و توانسته تحرك را در ميان مردم و دانشگاهيان به وجود آورد.
در ادامه اين كنگره، كيانوشراد؛ رئيس ستاد انتخاباتي معين در استان خوزستان به بيان ديدگاههاي گروههاي حامي وي در اين استان پرداخت.
وي با بيان اين كه صد سال پيش مردم ايران با انقلاب مشروطه حكم حكومتي را لغو كردند، افزود: در نظامي كه قانون اساسي وجود دارد، جز قانون اساسي امر ديگري نبايد مورد توجه قرار گيرد.
كيانوشراد تصريح كرد: اين صداي مردم و خواست دانشجويان بود كه شوراي نگهبان را وادار به عقب نشيني كرد.
وي خاطر نشان كرد: معين بايد نظر خود را به طور صريح در مورد لغو نظارت استصوابي اعلام كند و بگويد اگر شوراي نگهبان لغو نظارت استصوابي را نپذيرد و لايحه رفراندوم را در اين مورد تقديم مجلس ميكند.
رئيس ستاد انتخاباتي معين در استان خوزستان، همچنين خواستار استفاده از نيروهاي ملي مذهبي و كانديداي نهضت آزادي در كابينه معين و ديدار وي با اكبر گنجي شد.
advertisement@gooya.com |
|
در ادامه اين كنگره، نماينده مجمع اسلامي فرهنگيان با انتقاد از ردصلاحيت كانديداهاي زن در انتخابات رياست جمهوري و با اشاره به اظهارات يكي از اعضاي شوراي نگهبان مبني بر اين كه رجل به معناي مرد قوي هيكل است، گفت: حقوق 50 درصد از جامعه ما از روي كتاب لغت ترجمه ميشود.
وي تصريح كرد: معين بايد استوار به حركت خود ادامه دهد و حقوق ضايع شده زنان و ديگر ردصلاحيت شدگان را مطالبه كند.
در اين كنگره گروه هاي حامي معين در مازندران، سمنان، كرمانشاه، قزوين، لرستان، خراسان رضوي و شرقي نيز شركت مصطفي معين در رقابتهاي انتخاباتي را به عنوان جمع بندي نظريات حاميان معين در اين استانها بيان كرد.
همچنين هاشمي هدايتي؛ رئيس ستاد انتخاباتي معين در كردستان معين را، تنها كانديداي مورد حمايت مردم مناطق كردنشين دانست و خواستار شركت او در انتخابات شد.
رئيس ستاد انتخاباتي معين در ايلام نيز گفت كه مردم اين استانها پس اعلام تأييد صلاحيت معين جشن گرفتهاند.
بر اساس اين گزارش، رضا يوسفيان؛ نماينده ستاد انتخاباتي معين در استان فارس گفت: سوالاتي در ميان هواداران معين در اين استان وجود دارد، از جمله اين كه مردم سرمايه و قدرت اصلي ما هستند و نبايد آن را از دست بدهيم و اين كه گاهي اوقات به خاطر حفظ ابزارهاي حكومتي اين سرمايه را از دست دادهايم.