* سيستم برخورد رسانه ملي درست نيست
تهران- خبرگزاري كار ايران
كانديداي نهمين دوره انتخابات رياست جمهوري گفت: رسانه ملي براي يك "دستمال" قيصريه را به آتش ميكشد و طوري تبليغ ميكند كه انگار در گذشته عملكرد خوبي صورت نگرفته است و اين ظلمي به همه از جمله خود صدا و سيماست.
به گزارش خبرنگار ايلنا,اكبر هاشمي رفسنجاني عصر امروز در ديدار با تعدادي از اهالي مطبوعات كشور, گفت: اين سيستم برخورد صدا و سيما درست نيست, اين روند بايد اصلاح شود. حتي سئوالاتي كه از مردم پرسيده ميشود در همين جهت است.
وي با بيان اينكه اگر سينماهاي كشور رونق نداشته باشند خسارت ميبينيم،اظهار داشت: در اين سرعت شايد افراد به فيلمهاي ديگري روي بياورند نظر من اين است كه شرايطي فراهم كنيم كه هنرمندان از ذوق خود بيشتر استفاده كنند و بايد ساز و كار جديدي ترتيب بدهيم تا خود هنرمندان آن گونه عمل كنند كه انتظار نظام است.
وي تصريح كرد: ديگر با سانسور نميتوانيم جواب بگيريم، البته اين بي رغبتي مردم به سينما به فراواني فيلمها در جامعه و استفاده از ماهواره بر ميگردد.
وي افزود: مشكل اصلي سينماهاي كشور ما سرمايهگذاري در اين زمينه بوده است.
اين كانديداي انتخابات رياست جمهوري با انتقاد به كساني كه بحث يكپارچگي را مطرح ميكنند،گفت: هر دو جناح سياسي ما به اندازه كافي انحصارگرا هستند من از ابتدا موافق يكپارچگي در حاكميت نبودم با اينكه عضو جامعه روحاني هستم به دليل اينكه آنها قصد نداشتند نامزدهاي جناحهاي مختلف را در انتخابات مدنظر قرار بدهند از آنها فاصله گرفتم.
هاشمي رفسنجاني با تاكيد بر اينكه با يكپارچگي بخشي از نيروهاي وفادار به انقلاب حذف خواهند شد،تصريح كرد: رهبري هم با اين موضوع كه كشور به دست يك جناح بيافتد مخالف است، رييس دولت نيز داراي اين حق است كه نگذارد كه اين امر تحقق پيدا كند. من در دولت قبلي نيز از جناحهاي مختلف استفاده كردم و در كابينهام تعديل به وجود آوردم.
وي افزود: من نميتوانم با آدمهاي افراطي كار كنم و با كساني كه منطقي و واقعگرا باشند كار ميكنم.
هاشمي رفسنجاني با اشاره به انتقادهايي كه به دولت خاتمي ميشود،اظهار داشت: من قبل از خاتمي رييس جمهور بودم ولي اين قدر مشكل نداشتم با هر دو جناح چپ و راست آشنا هستم و با رويه تعاملي ميتوانم كار كنم. من كاري را كه نميشود انجام دهم وارد آن نميشوم.
وي اظهار داشت: اصلاح ساختار نظام اگر به معني تغيير نظام باشد آن را قبول ندارم، فكر ميكنم ساختار فعلي جامعه ما خوب است و با همين سيستم در چنين نظامي كه يك نظام ايدئولوژيك است ميتوانيم كارها را به پيش ببريم.
اين كانديداي انتخابات رياست جمهوري افزود: اگر جايي مثل مجمع مصلحت نظام نباشد به بنبست مي رسيم با تجربههايي كه داشتيم به اين نتيجه رسيدم كه ساختار فعلي ميتوانيم موفق باشيم.
هاشمي رفسنجاني با بيان اينكه ساختار جامعه ما قديمي نيست و هميشه كارايي دارد, اظهار داشت: انتخابات از مباحث مدرن است و مبحث قديمي نيست و تمام ساختار جامعه ما بجز ولايت فقيه در تمام دنيا تجربه شده است، ولايت فقيه هم دستاورد بزرگي است كه براي دنيا نيز ميتواند الگو باشد.
advertisement@gooya.com |
|
وي با تاكيد بر گسترش نهادهاي مدني در كشور اظهار داشت: نهادهاي مدني كمك بسياري به دولت ميكند من از مطبوعات تشكر ميكنم مطبوعات به يك بلوغ رسيدند و منطق در آنها حاكم شده است مگر برخي از مطبوعات كه حزبي عمل مي كنند.
وي در خصوص رابطه با آمريكا تصريح كرد: حرفي كه در مورد با آمريكا مي زنم حرف امروز من نيست من از زمان امام(ره) نيز اين مطلب را مطرح كرده بودم و از امام خواسته بودم كه اين موضوع را در زمان حياتشان حل كنند.
هاشمي رفسنجاني اظهار داشت: من معتقدم كه اگر آمريكا دست از زيادهخواهيهاي خود بردارد و از "خر شيطان پايين بيايد" و حسن نيت نشان دهد ما با آمريكا مذاكره را شروع مي كنيم ولي هيچ وقت اين شروط تحقق پيدا نكرده است.