خبرگزاری دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشی - فوتبال
کانون هواداران باشگاه استقلال در نامهای سرگشاده به رييس سازمان تربيت بدنی از تاخير در معرفی متخلفان حذف استقلال از ليگ قهرمانان آسيا انتقاد کرد.
به گزارش ايسنا، متن کامل اين نامه به شرح ذيل است:
« ضمن اهدا سلام و احتراز از هر گونه مقدمه چينی، جنابعالی رييس سازمان تربيت بدنی کشور و از طرفی مجمع باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال هستيد و هيات مديره باشگاه منصوب جنابعالی میباشند.
همانطور که مستحضريد، فاجعهی عظيمی برای استقلال پيش آمده که آن حذف از رقابتهای جام باشگاههای آسياست که به دليل ضعف عملکرد به موقع دستاندرکاران باشگاه استقلال و فدراسيون فوتبال (که آن نيز تحت مديريت حضرتعالی است) حاصل شد. شما نيز به اين امر واقفيد. دستور صريح دادهايد که با مقصران اين امر به شدت برخورد و حتی تاکيد کرديد که متخلفان و مقصران اين امر بايد از صحنه ورزش کشور حذف شوند.
هيات مديره باشگاه دسته جمعی به خاطر عذرخواهی از هواداران و قصور در اين زمينه استعفا دادند. بعضی از مسوولان اجرايی باشگاه نيز به دليل دخيل بودن در اين فاجعه از کار برکنار شدند که خودشان ادعا کردند استعفا دادند. از زمان اعلام حذف استقلال از رقابتهای جام باشگاههای آسيا حدود ۲۰ روز میگذرد، مگر چه کار پيچيدهای است که متخلفان مشخص و اعلام نمیشوند؟ آيا انجام اين مهم را به گذشت زمان سپردهايد تا فراموش شود؟ قاطعيت در دستور جنابعالی مبنی بر برخورد با متخلفان و اعلام اسامی آنان با اين مماشات و اتلاف وقت منافات دارد.
نکتهای را يادآور میشويم، تقريبا در همين زمان شهرام جزايری که همگان و جنابعالی قطعا او را میشناسيد از زندان گريخت، چه اتفاقی افتاد؟ رياست محترم قوه قضاييه بلافاصله اعلام کردند که موضوع بررسی و با مقصران برخورد شود و ديديم که به وعده خود عمل کرده و عدهای را در خصوص کوتاهی در انجام وظيفه برکنار کردند و اين حرکت بارقه اميدی در دل مردم بوجود آورد. آيا انتظار چنين برخوردی از جنابعالی منطقی نيست؟
شنيده شده بسياری از کسانی که استعفا دادند يا برکنار شدند در صدد بازگشت به هيات مديره و حتی سمتهای اجرايی خود از طريق کانالهای خاص هستند. به نظر شما اين تناقض ايجاد شده چگونه قابل توجيه است؟ آنها که بارها اعلام کردند به خاطر عذرخواهی از هواداران و مردم استعفا دادهاند (که البته اين حرکت جای تقدير و تشکر دارد) آيا اين عذرخواهی و همدلی برای مقطع زمانی کوتاهی بوده و حالا باز از راههای خودشان میخواهند به هيات مديره بازگردند، پس معنی آن استعفا چيست و در بازگشت آنها چه منافعی وجود دارد؟ با اين روند کادر اجرايی اين باشگاه که مقصر اصلی در مشکل پيش آمده هستند، پيشنهاد بازگشت دارند.
فراموش نشود اهمال و بیتوجهی در معرفی مقصران و ترد آنها از ورزش زمينهی دخالت ساير دستگاهها را فراهم میکند و فاجعهی صنعت نفت تکرار خواهد شد.
advertisement@gooya.com |
|
بدون شک استقلال يکی از پرافتخارترين تيمهای آسياست و دو بار قهرمانی و چند بار کسب مقامهای دوم و سوم جام باشگاههای آسيا را در کارنامه خود دارد. اين سهلانگاری در مورد چنين تيمی چگونه قابل بخشش است؟ ممکن است يک تيم برای اولين بار تجربه لازم را برای شرکت در چنين رقابتهايی را نداشته و از قوانين آگاهی نداشته باشد، ولی در مورد تيمی مانند استقلال با اين همه طرفدار و افتخارات متعدد و سوابق شرکت، غير قابل اغماض است.
هيات مديره و مديران اجرايی سابق چندين بار به درستی و راحتی قبل از شما اين کار را انجام دادهاند و قهرمانی و نايب قهرمانی جام باشگاههای آسيا را کسب کردهاند و جنابعالی آنها را بدون کوچکترين دليل و... حذف و کنار گذاشته و منصوبان خود را وارد کردهايد که اين منصوبان خسران جبران ناپذيری را به بدنه فوتبال اعتبار ورزش و نظام مقدس جمهوری اسلامی وارد کردهاند که تا ساليان دراز اين مطلب در خاطره فوتبال کشور باقی میماند.
حال با توجه به مطلب فوقالذکر و با عنايت به عملکرد شما در پذيرش استعفای همه و وعده برخورد با متخلفان و حذف آنها از صحنهی ورزش طبق حديث شريف « المومن عندالشروطهم» زمان عمل کردن به اين وعدهها رسيده است.