تهران- خبرگزاري كار ايران
موضع نهايي نهضت آزادي ايران در مورد حمايت مشروط از مصطفي معين طي روزهاي آتي با انتشار بيانيهاي اعلام خواهد شد.
محمد توسلي، رئيس دفتر سياسي نهضت آزادي ايران ضمن اعلام اين خبر به خبرنگار "ايلنا"، گفت: در پي اعلام عدم مشاركت در انتخابات رياستجمهوري از سوي دبيركل نهضت آزادي ايران، جمعي از اعضاي شوراي عالي سياستگذاري ستاد دكتر معين مذاكرات فشردهاي را با نمايندگان نهضت آزادي ايران و ساير نيروهاي ملي- مذهبي آغاز كردند كه براساس اين مذاكرات، حمايت مشروط از معين در حال بررسي است و نتيجه آن به زودي طي بيانيهاي به اطلاع عموم خواهد رسيد.
وي با بيان اينكه نهضت آزادي ايران طي چهار بيانيه در مورد نهمين دوره انتخابات رياست جمهوري بر تقويت فرايند دموكراسي با استفاده از فضاي انتخابات و تلاش جهت تشكيل جبهه فراگير دموكراسيخواهي تاكيد كرده است، افزود: به منظور تحقق اين دو استراتژي و برگزاري انتخابات آزاد و سالم، پيششرطهايي بيان شد كه مورد حمايت بسياري از گروههاي سياسي و انجمنهاي دانشجويي قرار گرفت. توسلي تصريح كرد: دكتر يزدي در راستاي تحقق استراتژيهاي مذكور به رغم عدم تحقق پيششرطها از سوي نهضت آزادي ايران در انتخابات ثبت نام كرد اما شوراي نگهبان با پيروي از سياستهاي گذشته خود كه حمايت جانبدارانه از يك جناح خاص است، بدون هيچ دليل و منطقي تعداد زيادي از كانديداها را ردصلاحيت نمود.
به گفته وي، به دنبال عملكرد شوراي نگهبان، نهضت آزادي ايران عدم مشاركت خود در انتخابات رياستجمهوري را اعلام نمود اما در پي مذاكرات شوراي عالي سياستگذاري ستاد دكتر معين در حال حاضر حمايت مشروط از كانديداي اصلاحطلبان پيشرو را مورد بررسي قرار ميدهد.
توسلي، شكلگيري جبهه فراگير دموكراسيخواهي و گنجاندن شروط موردنظر نهضت آزادي ايران در برنامههاي دكتر معين از جمله آزادي زندانيان سياسي، آزادي احزاب و لغو نظارت استصوابي را به عنوان محورهاي مذاكرات اين حزب با ستاد انتخاباتي معين بيان كرد.
advertisement@gooya.com |
|
رئيس دفتر سياسي نهضت آزادي ايران تصريح كرد: اشتراك گستردهاي بين مطالبات حاميان دكتر معين با مواضع نهضت آزادي وجود دارد و اين دو گروه ميتوانند به طور مشترك براي تحقق اين مطالبات تلاش نمايند.
توسلي با اظهار اميدواري از اينكه حمايت از معين بتواند به جلب آراي اقشار خاموش و پيروزي وي در انتخابات رياستجمهوري منجر گردد، اين حمايت را حتي در صورت عدم توفيق معين، گام مثبتي در جهت تقويت فرايند دموكراسيخواهي در كشور ارزيابي كرد.