تهران- خبرگزاري كار ايران
كانديداي نهمين دوره انتخابات رياستجمهوري گفت: جامعه ما امروز بيش از هر زمان ديگري احتياج به تحول جدي در حوزه مديريت دارد.
به گزارش خبرنگار "ايلنا"، محمدباقر قاليباف روز دوشنبه در جمع دانشجويان دانشگاه صنعتي شريف تهران،با تاكيد بر اينكه امروز بيش از هر زمان ديگري نيازمند فكر تازه و خلاقيت هستيم، گفت: امروزه در حوزههاي اجرايي از مديريتي كهنه و پير استفاده ميشود و در مديريت حوزهها، پويايي، شادابي، نشاط و تحرك ديده نميشود و وقتي مديريت جوان نيست، خلاقيت، آرمانگرايي و اميد به آينده در آن وجود ندارد.
وي با اشاره به جوان بودن جمعيت كشور، گفت: در كشوري كه بخش قابلتوجهي از آن جوان است، مسائل با مديريت محافظهكار و بينشاط دنبال ميشود و درحالي كه دنيا در حوزههاي علم و تكنولوژي و حتي اجتماعي به سرعت در حال تغيير است و اكنون بايد يك مديريت فعال و جوان اين تعادل را برقرار كند.
قاليباف افزود: يكي از بحرانهاي جدي اين است كه نيروي جوان حس ميكنند كه به آنها اعتماد نميكنند و نگاه به انها نگاه آسيبشناسي است نه اعتمادي.
وي ادامه داد: ذهن مديريت حاضر در جامعه و كشور بهگونهاي است كه ميخواهند مطالب نو و امروزي جوانان را با نگاه خودشان حل كنند و اين عدم تناسب در باور نكردن جوانان، باعث از دست رفتن روحيه عدالتخواهي در حوزه مديريتي شده است.
قاليباف با اشاره به اينكه به مسائل اجتماعي به ديده سياسي نگريسته ميشود، ادامه داد: هيچ رنجي براي من بيشتر از نگاه سياسي به مسائل اجتماعي نيست و چنين ديدگاهي سم مهلكي است كه جامعه را مسموم خواهد كرد و امروز در حوزههاي مختلف اقتصادي سياسي و فرهنگي بسياري از تعريفها و مرزها به هم ريخته است.
اين كانديداي نهمين دوره رياستجمهوري گفت: در حال حاضر بين دانشگاه و بخشهاي اجرايي در كشور ارتباط وجود ندارد و آنها كاملا از يكديگر جدا هستند بنابراين يكي از مسووليتهاي جدي دولت آينده، برقراري رابطه بين دانشگاهها و تمام حوزههاي انساني است.
قاليباف با اشاره به اينكه در دو دولت گذشته هيچ سياست پايداري وجود نداشته است، گفت: نميتوانم تفاوت برنامههاي خود را با آنها مقايسه كنم، زيرا سياستهاي دولتهاي گذشته مصداق يكي به نعل و يكي به ميخ بود و در مسائل مختلف كشور شفافيت و روشني وجود نداشت.
نامزد احتمالي نهمين دوره انتخابات رياست جمهوري درخصوص رابطه با آمريكا، گفت: نبايد مسائل داخلي كشور را با نگاه خارجي حل كنيم و در مورد مسائل داخلي نبايد كوتاهيها را به گردن طرف خارجي بيندازيم بلكه بايد روحيه قبول تقصير وجود داشته باشد، در غير اين صورت اين باور ايجاد ميشود كه اگر با كشوري مانند آمريكا رابطه برقرار كنيم، تمام مشكلات حل خواهد شد.
وي ادامه داد: دولت در عرصه اقتصادي، بزرگترين رانتخوار شده است و به دليل اتكا بيش از حد به درآمد نفت، همه جا احساس ميكنند كه نيازي به مردم ندارند.
قاليباف با اشاره به اينكه نميتوان با چالشهاي اجتماعي مقابله كرد بلكه بايد آنها را مديريت و تدبير كرد، گفت: ما در نيروي انتظامي با انجام وظيفه به خصوص در ارتباط با جوانان، از هر دو طرف مورد اتهام قرار ميگرفتيم، يكي ما را به تسامح و ديگري ما را به ايجاد فضاي بسته متهم ميكرد، در ارتباط با جوانان يكي خواستار بستن فضا براي رسيدن به هدف خود و ديگري خواستار باز كردن آن بود اما در نهايت برخورد غيرمنطقي را قبول ندارم.
قاليباف با اشاره به جايگاه فعلي ايران در سطح منطقه و جهان گفت: جايگاه امروز ايران در سطح منطقه و جهان برازنده ايران اسلامي نيست و در برخي موارد انسان احساس حقارت ميكند.
وي با اشاره به احتمال حضور هاشمي، گفت: اگر هاشمي بيايد، همچنان در صحنه هستم و در عرصه رقابت انتخاباتي حضور خواهم داشت.
قاليباف در مورد ردصلاحيت خود از سوي شوراي نگهبان با توجه به نظامي بودن، گفت: در هيچ جاي قانون گفته نشده است كه نظامي نميتواند، كانديد شود زيرا نظاميان از دخالت در عرصه سياست منع شدهاند نه اينكه يك نظامي نميتواند، سياستمدار باشد اما در عين حال مرجع قانوني شوراي نگهبان است و هر تصميمي توسط اين شورا گرفته شود، براي من قابل قبول است.
advertisement@gooya.com |
|
قاليباف در خاتمه با بيان اينكه در حوزه مطبوعات در برخي موارد قانون به درستي اجرا نشده است، تصريح كرد: امروز مطبوعات آزاد هستند اما در برخي موارد دچار اشكال شدهاند البته برخي مواقع در پياده كردن قانون هم سليقهاي عمل شده و عدالت رعايت نشده است و در عين حال مطبوعات نيز نبايد احساس كنند كه صنف و قشري هستند كه ميتوانند هر كاري را ا نجام دهند بلكه بايد در حوزه قانوني خود اقدام كنند.